May
05
2011

bilsemester till hässleholm

Jag och några vänner till mig funderar på att åka till Hässleholm med bil och sedan bo på ett hotell Hässleholm i ett par dagar innan vi åker tillbaka. Jag har aldrig varit på bilsemester förut och det känns verkligen spännande att göra det för man kommer ju att se så mycket fina landskap och miljöer i Sverige som man inte har sett förut för jag har inte rest runt så mycket i Sverige tidigare och det kommer att bli intressant att se hur det ser ut i landet på andra ställen där man inte har varit förut. Det finns bara ett litet problem och det är att jag inte har något körkort ännu för jag klarade nämligen inte uppkörningen och om jag inte klarar nästa uppkörning så blir det nog ingen resa eftersom ingen annan har något körkort heller så det vore ju väldigt tråkigt om jag inte klarar det.

Leave a Reply