May
06
2011

Flytta till Solna

Jag funderar på att flytta till Solna eftersom jag skulle vilja bo lite närmare stan för jag jobbar inne i stan och jag vill inte åka så himla långt varje dag när jag ska fram och tillbaka till jobbet. Det är ju dyrare med bostäder ju närmare stan man kommer men jag tjänar ju ganska bra på det jobbet där jag jobbar nu så jag skulle ha råd med det och det är värt pengarna tycker jag för ja trivs egentligen inte så bra där jag bor nu. Jag köpte bara min nuvarande bostad för att jag inte hade råd med något annat på den tiden. Jag har varit i Solna många gånger och jag ha till och med övernattat på ett hotell Solna så jag vet att jag kommer att trivas bra där. Det finns ett stort centrum i Solna också så det är bra för mig som tycker om att shoppa.

Leave a Reply