May
16
2011

Nu måste jag komma i form

Det är inte så lätt att gå ner i vikt har jag märkt och det är ju lite synd för det är något som jag verkligen skulle vilja göra nu inför sommaren. Jag har väl aldrig direkt haft problem med min vikt och jag har inte behövt tänka så mycket på vad jag stoppar i mig men nu har till och med jag märkt att jag har blivit lite tjockare om magen och jag har ju aldrig behövt gå ner i vikt förut så jag vet inte riktigt hur man ska göra. Men jag vet i alla fall att man inte ska äta onyttigt och att man ska röra mycket på sig så att man gör av med mycket energi. Det är lite av ett problem eftersom jag har ett ganska stilla sittande jobb och det är nog en anledning till att jag har gått upp lite också. Jag får köpa lite snygga löparkläder och börja springa på kvällarna.

Leave a Reply