Jan
23
2012

Att våga testa något nytt

Jag har aldrig varit särskilt klädintresserad. Oftast går mina få klädinköp ut på att jag går in på en affär och bara rycker åt mig lite saker som ser helt acceptabla ut. Så har jag gjort i hela mitt liv i princip. Flera av mina vänner däremot är ytterst klädsintresserade, de läser modebloggar och tidningar och hänger på invigningar av trendiga modebutiker i tid och otid. Som sagt har det där aldrig varit min grej över huvud taget. Men på senare tid har jag börjat fundera på om det inte är dags att börja hänga med lite i varje fall. Men hur i hela friden då, har jag tänkt. En av mina vänner påstår att hon har svaret. Du ska köpa en one piece jump in overall. De är det absolut coolaste man ha på sig just nu och förmodligen ett bra tag till, hävdade hon med emfas. Själv är jag naturligtvis en smula skeptisk. Jag nämligen alltid förknippat overaller främst med mycket små barn och möjligtvis astronauter. Men jag kan så klart ha fel. Jag kanske skulle ta och prova en sådan one piece, det kan ju inte skada att testa något nytt någon gång.

Leave a Reply