Jun
08
2012

Jag sitter lite illa till

Jag sitter för närvarande lite illa till rent ekonomiskt. Problemet är att jag sitter med en massa närmast förfärliga skulder och skrämmande lite pengar att betala dem och tillhörande räntor med. Läget är inte alls bra, faktum är det överlag ser ganska mörkt ut för min del här om jag inte snart kommer på något bra sätt att trassla mig ur den uppkomna situationen på. Att sälja guld skulle om allt vill sig väl kunna vara en sådan lösning. Det nämligen, lyckligtvis får man ändå lov att säga, vara så att jag äger en hel del gamla guldsmycken och annat jox som jag i princip lika gärna kan kränga eftersom grejerna ändå aldrig används. Då är det ju ganska dumt att inte dra nytta av detta faktum, eller hur. Eller jag vet ärligt talat inte länge, det verkar liksom som om allt bara blir mer förvirrade och suddigt i kanterna. Inga klara svar finns att få. Men så kanske det alltid har varit.

Leave a Reply