Apr
15
2013

Kan ha pajat en plomb

Jag behöver med största sannolikhet få tag i en bra tandläkare Haninge här så snart som möjligt. Har nämligen en klar känsla av att jag pajat en plomb helt och dessutom var det nu ganska länge sedan jag fick tänder undersökta och misstänker starkt att ett flertal hål kan uppstått på de fyra eller kanske till och med närmare fem år som gått sedan jag sist fick någon som helst tandvård. Måste nästan göra det här snart innan jag råkar ut för värsta katastrofen här och blir tvungen att gå igenom något riktigt dyrt, jobbigt och smärtsamt för det är jag verkligen inte sugen på i det här läget. Ingen mening att skjuta upp saken längre nu, blir bara värre för egen del längre fram och förmodligen med allra största sannolikhet även dyrare och även om jag säkert skulle ha råd så vore det helt klart trevligare att kunna lägga pengar på något riktigt roligt.

Leave a Reply